Ліцензія МОН України, наказ № 116-л від 02.06.2017 р.

Дій: Обирай Університет культури!

Дата: 01.02.2020 | Рубрика: Новини

«Вибір професії – перший крок до успіху, а вища освіта – гарантія вдалої кар’єри.

Ви всі талановиті та унікальні, але цю унікальність потрібно розкривати», – завжди мотивує українських абітурієнтів Михайло Поплавський, на зустріч з яким вони радо приїздять щосуботи до Університету культури.

Ось і сьогодні в рамках Дня відкритих дверей амбіційна молодь з Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва і Чернігівської області завітала до зіркового вишу, аби обрати спеціальність за покликанням, дізнатись про умови вступу та переваги навчання у престижному закладі вищої освіти і, звісно ж, почути мотиваційні меседжі та поради від Михайла Поплавського.

Розпочалось знайомство вступників з університетом із реєстрації у штабі «Абітурієнт 2020», поживного сніданку та ароматної ранкової кави. Отримавши заряд бадьорості, абітурієнти вирушили на цікаву екскурсію вишем.

Кожен факультет гостинно зустрічав візитерів та детально інформував щодо різноманітних творчих і бізнес-спеціальностей та відповідно сертифікатів ЗНО, змістовного навчального процесу і професійної реалізації.

Навчають студентів у столичному виші справжні професіонали своєї справи, педагоги з багаторічним досвідом, видатні актори та режисери театру і кіно, хореографи-постановники, відомі співаки, музиканти, теле- та радіо ведучі, дизайнери, стилісти, ресторатори, іміджмейкери, політтехнологи, дипломати, івентори, шоумени, корифеї сфер піару і журналістики.

Університет культури робить ставку на професійно-практичну підготовку бакалаврів за кордоном і здійснює активну співпрацю із провідними закладами вищої освіти Польщі, Італії, Англії, Франції, Німеччини та інших країн світу.

Однією з переваг студентів вишу, котрі здобувають вищу освіту за інноваційними програмами, є подвійний диплом – український та європейський.

Як довідались вступники, вищу освіту студенти Університету культури здобувають на 10-ти факультетах: івент-менеджменту, фешн і шоу-бізнесу; дизайну і реклами; музичного мистецтва; зв’язків з громадськістю і журналістики; кіно і телебачення; міжнародних відносин; інформаційної політики і кібербезпеки; хореографічного мистецтва; готельно-ресторанного і туристичного бізнесу; сценічного мистецтва.

Зокрема, на факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу студенти навчаються за такими спеціалізаціями:

  • Готельно-ресторанна справа;
  • Міжнародний туризм;
  • Менеджмент готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.

Пріоритетним напрямом діяльності вишу – є надання можливості студентам закріпити теоретичні знання практичними навичками під час проходження практики як в Україні, так і за кордоном. Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу плідно співпрацює з міжнародними компаніями Чехії, Кіпру, Туреччини, Польщі, Болгарії.

Серед численних плюсів проходження закордонної практики студентами ФГРіТБ є:

  • здобуття унікального професійного досвіду;
  • встановлення нових знайомств, які в майбутньому можуть суттєво вплинути на кар’єру майбутніх фахівців сфери гостинності;
  • формування студента як конкурентоздатного фахівця індустрії гостинності, готового до роботи в реаліях ринку.

По завершенні практики молодь отримує сертифікати про проходження стажування за кордоном, що є перевагою під час працевлаштування.

Нині студенти факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу проходять програму зимової практики на гірськолижних курортах Болгарії. Три місяці молодь набуватиме професійного досвіду у чотири- та п’ятизіркових готелях, преміальних клубах і ресторанних закладах. Зокрема, у бізнес-готелі «Земята і Хората», курорті «Банско», ресторані «Euphoria», Queen’s pub, готелі «Сокіл» курорту Боровець, Grill & BAR Euphoria, готелі «Рілець Резорт Спа», спа-готелі «Каменград».

Не залишається без уваги і насичений навчальний процес, що триває в університеті. Окрім відвідування цікавих лекційних занять, студенти беруть участь у майстер-класах відомих професіоналів-практиків:

  • Мистецтво кулінарії Ектора Хіменеса-Браво
  • Майстер-клас з молекулярної кухні віце-президента і викладача Асоціації шеф-кулінарів України, шеф-кухаря Шотландського дому «Whisky Corner» Олексія Повторейка
  • Майстер-клас Дмитра Борисова – відомого ресторатора, власника та бренд-шефа однойменної мережі ресторанів, кухаря і телеведучого
  • Майстер-клас успішної рестораторки, бізнес-вумен, телеведучої Маргарити Січкар
  • Зустріч із випускницею «МастерШеф», засновницею кондитерської «Rafinad» та популярної YouTube-блогерки Катериною Песковою
  • Тренінг для майбутніх рестораторів від співвласника і партнера тренінг-консалтингової компанії amusatov.com, співвласника True Burger Bar і Hendrick’s bar, розробника унікального проєкту зі стандартизації ресторанів Олександра Мусатова
  • Майстер-клас ресторатора-практика, експерта ресторанного менеджменту, організатора RestArt, InRestFest, конкурсів CulinART та «Пальмова гілка», видавця журналу «Ресторатор» Сергія Трахачова
  • Майстер-клас Валерія Созановського – відомого українського ресторатора, кондитера та бренд-шефа
  • Майстер-клас зіркової випускниці Університету культури, популярної телеведучої Жанни Бадоєвої, котра здобула визнання, завдяки проєкту «Орел і решка»
  • Тонкощі барної справи від Антоніни Цегельник – бармена одного з найпопулярніших коктейль-барів міста Києва (Boutiquebar Biancoro)
  • Майстер-клас відомої кондитерки, засновниці і викладачки кондитерської школи «GL» Єлизавети Глінської.

До речі, неймовірно талановита і цілеспрямована королева десертів Єлизавета Глінська у 2020 році набирає авторський курс на факультеті готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.

Наприкінці екскурсії на вступників чекали попередні прослуховування, які проходили на 10-ти престижних факультетах. Молодь продемонструвала власні талант і знання, а також отримала потужний фідбек від професіоналів своєї справи.

Головною подією Дня відкритих дверей для абітурієнтів стала зустріч із Михайлом Поплавським, який вручив сертифікати про попереднє зарахування та щиро привітав кожного щасливчика.

 «Я радий вітати вас в Університеті культури і без зайвої скромності хочу сказати, що ви знаходитесь у найкрутішому виші країни.

Зараз наступає переломний момент у вашому житті, коли ви маєте обрати спеціальність. Без вищої освіти ви не зможете зробити успішної кар’єри. Я раджу вам вступати саме до Києва. Столиця дає великі можливості для реалізації творчих амбіцій. Не бійтеся бути білими воронами, виділяйтесь із сірої маси та демонструйте свою унікальність.

Університет культури – готує першокласних топменеджерів, у яких емоційний інтелект з творчо-прикладним характером – починає і виграє! Я сповідую філософію переможця – «Жити, Творити, Любити, Перемагати» – і цьому ж навчаю студентів. Рухайтесь вперед, атакуйте життя та наполегливо йдіть до мети», – сказав Михайло Поплавський і розповів абітурієнтам про масштабні фестивальні проєкти 10-ти факультетів Університету культури, які стартують 15 лютого.

Аби взяти участь у фестивалях і стати на крок ближче до омріяного університету, потрібно пройти реєстрацію за посиланнями відповідно до обраної спеціалізації: http://knukim.edu.ua/knukim-festyvalyt/

День відкритих дверей подарував вступникам яскраві емоції та чудові враження, відкривши перспективи майбутньої професії.

Контакти