Ліцензія МОН України, наказ № 116-л від 02.06.2017 р.

Управлінська наука, культура, мистецтво та освіта у сучасному світі

КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ

НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ

Науковий напрям: «Менеджмент соціокультурної діяльності»

Кафедра шоу-бізнесу та індустрії моди

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу

КРУГЛИЙ СТІЛ

«УПРАВЛІНСЬКА НАУКА, КУЛЬТУРА, МИСТЕЦТВО

ТА ОСВІТА У СУЧАСНОМУ СВІТІ»

 

м. Київ, 19 квітня 2018 р.

 

Мета – обговорення актуальних проблем управлінської науки, культури, мистецтва та освіти у ХХІ столітті.

Місце проведення: Київський національний університет культури і мистецтв,

вул. Є. Коновальця, 36, корп. 1, ауд. 602, м. Київ, Україна.

До участі запрошуються: вчені, науково-педагогічні працівники, молоді науковці, докторанти, аспіранти, підприємці, менеджери та фахівці-практики соціокультурної сфери.

Учасники круглого столу отримають сертифікати.

Мова: українська.

Тематичні напрями:

  1. Теорія та історія управління.
  2. Розвиток світової культури і мистецтва менеджменту.
  3. Актуальні проблеми управлінської освіти: світові тенденції та український досвід.
  4. Підприємництво, менеджмент і маркетинг у галузях соціокультурної сфери.
  5. Стратегічне управління розвитком культурно-мистецького комплексу в Україні.

Реєстрація (подання тем доповідей):

Для участі в роботі круглого столу потрібно надіслати електронною поштою до організаційного комітету заявку до 5 квітня 2018 року.

E-mail: show-biz@ukr.net

Організаційний комітет:

Науковий керівник напряму «Менеджмент СКД»:

доктор економічних наук, професор Мартинишин Ярослав Миколайович;

Заступники керівника:

кандидат мистецтвознавства, доцент Хлистун Олена Сергіївна;

кандидат економічних наук, доцент Коваленко Єлена Ярославівна;

Відповідальний секретар: викладач Грушина Аліна Ігорівна, тел. (093)-210-55-75;

Менеджер-організатор: асистент Крупа Оксана Петрівна.

Регламент роботи:

  • Реєстрація учасників 13.30 – 14.00
  • Перше засідання 14.10 – 15.30
  • Перерва 15.30 – 15.40
  • Друге засідання 15.40 – 17.00
  • Перерва 17.00 – 17.10
  • Підведення підсумків 17.10 – 17.40
  • Вручення сертифікатів 17.40 – 18.00.
Контакти